Ένα εμπεριστατωμένο και εφ’ όλης της ύλης πρακτικό σεμινάριο για επαγγελματίες επισιτισμού.
Για εργαζομένους σε εστιατόρια – ξενοδοχεία έως και παραδοσιακές ταβέρνες.
Συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν τα παρακάτω:
- Service Sequence (τα βήματα του Service) Όλα τα βήματα από την στιγμή που ο πελάτης εισέλθει στον χώρο εστίασης μέχρι την ώρα που εξέρχεται.
- Service styles (Τεχνικές σερβιρίσματος) Όλα τα διαφορετικά στυλ σερβιρίσματος αναλόγως την περίσταση (π.χ. Plated, Silver service, Buffet, Gueridon κτλ)
- Wine Service (Σέρβις Κρασιού) Ορθή διαδικασία σερβιρίσματος λευκού και κόκκινου κρασιού.
- Debarassage (Καθαρισμός τραπεζιού) Απομάκρυνση χρησιμοποιημένων πιάτων από το τραπέζι)
- Fish Decoupage (Φιλετάρισμα ψαριού). Ορθός τρόπος καθαρισμού μαγειρεμένου ψαριού από κόκκαλα, μπροστά στον πελάτη.
- Complaint handling (Διαχείριση παραπόνων) Αποφυγή και διαχείριση παραπόνων πελατών στην εστίαση.
- Standard Operating Procedures – S.O.P (Διαδικασίες λειτουργίας) Εκπαίδευση προσωπικού στις διαδικασίες λειτουργίας του εστιατορίου. Manual ,Training records, Multi Skilling κτλ.
*Το σεμινάριο θα είναι πρακτικό που σημαίνει ότι δεν πρέπει να ξεπερνά τα 20 άτομα και πρέπει γίνει σε περιβάλλον εστιατορίου. Απαραίτητα σκεύη και εξοπλισμός καθώς και ψάρια για φιλετάρισμα.