Ι ΑΜ διαλογισμός της Άμμα

Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης. Το σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν. Οι συμμετέχοντες θα επιβαρυνθούν μόνο ένα μικρό ποσό για τα λειτουργικά έξοδα και τα έξοδα μεταφοράς.

 

cropped-1601555_229247520606833_301823265_n

Ο διαλογισμός θα διαρκέσει  τρεις ώρες.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ομιλία με θέμα: “Το μήνυμα της  Άμμα για τον πνευματικό μας μονοπάτι”, και προβολή βίντεο. 

Σύντομη περιγραφή:

Η μέθοδος είναι μοναδική προσφέροντας ένα ενιαίο σύνολο απλών ασκήσεων γιόγκα Διαβάστε περισσότερα

IAM TECHNIQUE:

Integrated Amrita Meditation-Ολοκληρωμένη μέθοδο διαλογισμού Αμρίτα   

Από τα αρχαία χρόνια ο διαλογισμός έχει αποδειχτεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο για να εδραιώσουμε την εσωτερική ισορροπία, την διαύγεια και την νοητική γαλήνη μέσα μας.

Η μέθοδο διαλογισμού ΙΑΜ είναι μοναδική, είναι μια σύνθεση από παραδοσιακές, δοκιμασμένες στο χρόνο πρακτικές και συνδυάζει ασκήσεις χαλάρωσης, τεχνικές αναπνοής, συγκέντρωση και οραματισμό.

Η μέθοδος έχει δημιουργηθεί από την Άμμα, Δασκάλα διαλογισμού και παγκοσμίως γνωστή και αναγνωρισμένη για το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο της και  τα ανθρωπιστικά ιδανικά που διδάσκει εδώ και δεκαετίες.

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΑΜ

Η εκπαίδευση παρέχεται από την Κατερίνα Ρούσσουπιστοποιημένη εισηγήτρια του ΙΑΜ, με  εκτεταμένη εμπειρία πάνω στην εξάσκηση της πρακτικής.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΜΑ:

αμμα2Η Άμμα γεννήθηκε σε ένα μικρό και απομονωμένο χωριό, στην Κέραλα, στη Νότια Ινδία, στις 27 Σεπτεμβρίου το 1953. Οι γονείς της την ονόμασαν Σουντάμανι. Ήλθε σ’ αυτόν τον κόσμο όχι κλαίγοντας, όπως συνήθως κλαίνε τα βρέφη, αλλά μ’  ένα φωτεινό χαμόγελο στο πρόσωπο της, προμηνύοντας τη χαρά και την ευλογία που θα έφερνε στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016,  στις 16:30.

(το μέρος θα ανακοινωθεί σύντομα).

 Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα.

 Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα.

 Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα.

Δείτε επίσης :

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone
Close