ΨΥΧΟΝΑΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ & VIBREATH: Βιωματικό ψυχοενεργειακό σεμινάριο προσωπικής ανάπτυξηςΣε ποιους απευθύνεται:

Σε ενήλικες οποιασδήποτε  ηλικίας.

Περιγραφή σεμιναρίου – Θεματικές Ενότητες:

Η Μη Κατευθυντική Εργασία  μέσω της Αναπνοής (Non Directive Breathwork) (εντέμπε ή ψυχοναυτική τέχνη για τους φίλους της),  αποτελεί ένα συνθετικό ομαδικό ψυχοθεραπευτικό σχήμα  που χρησιμοποιεί την αναπνοή σαν θεραπευτικό όχημα και την δυνατή βιωματική εμπειρία για την ανάδυση του εσωτερικού εαυτού. Με οδηγό και όχημα την αναπνοή, την βασική δραστηριότητα της ανθρώπινης ύπαρξης, το άτομο ταξιδεύει στην προσωπική του ιστορία με ένα τελείως ξεχωριστό, ζωντανό και ανεπανάληπτο τρόπο.

 

Η ψυχοναυτική τέχνη είναι μια τέχνη αυθεντικής συνάντησης με τον εσωτερικό θεραπευτή στα όρια μεταξύ συνειδητού-ασυνείδητου. Πολύ συχνά απευθύνεται με επιδιορθωτικό τρόπο στο τραύμα, ότι και αν σημαίνει για τον καθένα μας. Το τι θα προκύψει διαφέρει από άτομο σε άτομο και από συνεδρία σε συνεδρία , αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα  θεραπευτικό και συνοδεύεται από βιώματα βαθειάς χαλάρωσης, ηρεμίας, όξυνσης των αισθήσεων και απελευθέρωσης προσομοιάζοντας συχνά σε μία  μυστικιστική εμπειρία.  Κατά την διάρκεια του ταξιδιού και σύμφωνα με την επιθυμία του ατόμου, εφαρμόζεται στο σώμα συγκεκριμένη κινησιολογία (bodywork) με στόχο την τοπική εκτόνωση ενέργειας και απελευθέρωση από δυσάρεστες αισθήσεις. Κυρίως αποτελείται από ένα σύνολο stretching- release κινήσεων.

 Διαβάστε περισσότερα

θερ

αρης

Συντονιστής: 

 

Αριστείδης Στουρνάρας

Ψυχίατρος παιδιών & εφήβων, Μη Κατευθυντικός Ψυχοθεραπευτής, Εκπαιδευτής και εμπνευστής της Ψυχοναυτικής Τέχνης.

Βιογραφικό:

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 26/11/16

Σάββατο 28/01/17

Σάββατο 25/02/17

 Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα.

 Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα.

 Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα.

Δείτε επίσης :

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone
Close