The Art of Food and Beverage Service (Τεχνική Σερβιρίσματος)

489

Ένα εμπεριστατωμένο και εφ’ όλης της ύλης πρακτικό σεμινάριο για επαγγελματίες επισιτισμού.

Για εργαζομένους σε εστιατόρια – ξενοδοχεία έως και παραδοσιακές ταβέρνες.

 

Συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν τα παρακάτω: 

  • Service Sequence (τα βήματα του Service) Όλα τα βήματα από την στιγμή που ο πελάτης εισέλθει στον χώρο εστίασης μέχρι την ώρα που εξέρχεται.
  • Service styles (Τεχνικές σερβιρίσματος) Όλα τα διαφορετικά στυλ σερβιρίσματος αναλόγως την περίσταση (π.χ. Plated, Silver service, Buffet, Gueridon κτλ)
  • Wine Service (Σέρβις Κρασιού) Ορθή διαδικασία σερβιρίσματος λευκού και κόκκινου κρασιού.
  • Debarassage (Καθαρισμός τραπεζιού) Απομάκρυνση χρησιμοποιημένων πιάτων από το τραπέζι)
  • Fish Decoupage (Φιλετάρισμα ψαριού). Ορθός τρόπος καθαρισμού μαγειρεμένου ψαριού από κόκκαλα, μπροστά στον πελάτη.
  • Complaint handling (Διαχείριση παραπόνων) Αποφυγή και διαχείριση παραπόνων πελατών στην εστίαση.
  • Standard Operating ProceduresS.O.P (Διαδικασίες λειτουργίας) Εκπαίδευση προσωπικού στις διαδικασίες λειτουργίας του εστιατορίου. Manual ,Training records, Multi Skilling κτλ.

*Το σεμινάριο θα είναι πρακτικό που σημαίνει ότι δεν πρέπει να ξεπερνά τα 20 άτομα και πρέπει γίνει σε περιβάλλον εστιατορίου. Απαραίτητα σκεύη και εξοπλισμός καθώς και ψάρια για φιλετάρισμα.

 Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα.

 Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα.

 Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα.

 Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα.

Δείτε επίσης :

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone
Close