Βασικές Αρχές Οινογνωσίας.

Όσοι παρακολουθήσουν αυτό το σεμινάριο, και όσοι το παρακολούθησαν τον Ιούνιο του 2016 μπορούν να πάρουν μέρος στο Wine Challege που θα γίνει Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016. 

Σε ποιους απευθύνεται:

drinking-a-glass-of-wine-in-a-club_zyslcnwd-1935-x-2448

Σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με το κρασί αλλά και σε όλους τους οινόφιλους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

  • Οι επαγγελματίες, επιχειρηματίες ή εργαζόμενοι, έχουν την ευκαιρία να μετατρέψουν το κρασί σε σημείο αναφοράς οινικού πολιτισμού, πανίσχυρο «εργαλείο» μάρκετινγκ και πολυσύνθετο «όπλο» κερδοφορίας. Μέσα από ένα μοναδικό οινικό ταξίδι γνώσης δημιουργήστε τις ποιοτικές «γέφυρες» που απαιτούνται μεταξύ εσάς και του πελάτη σας ώστε να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες, την εξυπηρέτησή και την εν γένει τεχνογνωσία σας. Δυναμώστε το brand name της επιχείρησής σας ή το βιογραφικό σας ως επαγγελματίας του χώρου. (επιχειρηματίες και εργαζομένους σε: εστιατόρια, ξενοδοχεία, bar, wine bar)
  • Οι οινόφιλοι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το κρασί ή να εμπλουτίσουν τις υπάρχουσες γνώσεις τους για αυτό. Μυηθείτε στο μαγικό κόσμο του κρασιού σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων. Αποκτήστε μια ολοκληρωμένη και ουσιαστική γνώση γύρω από τα οινικά δεδομένα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο απολαυστική!

Περιγραφή Σεμιναρίου:

sh8-4335-349-1620-x-2428

Σας προσκαλούμε σε ένα μοναδικό οινικό ταξίδι γνώσης!

Μυηθείτε στον μαγικό κόσμο του κρασιού

μέσω ενός σεμιναρίου εισαγωγής

στις βασικές αρχές του κρασιού

και αποκτήστε μια ολοκληρωμένη και

ουσιαστική γνώση στα οινικά δεδομένα.

 

 

Θεματικές ενότητες:

 Διαβάστε περισσότερα

keep-calm-and-be-an-early-bird

Επειδή οι έγκαιρες εγγραφές μας βοηθούν πολύ, σας επιβραβεύουμε!

Αν κάνετε την εγγραφή σας και καταθέσετε την προκαταβολή για το σεμινάριο που θέλετε ένα μήνα (30 μέρες) πριν από τη προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου, τότε επιβραβεύεστε με την έκπτωση 15% έγκαιρης εγγραφής!

Φωτογραφίες από το σεμινάριο του Ιουνίου 2016

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2016

στο Ιδιωτικό Σχολείο “Σύγχρονη Παιδεία”, στο Μαράθι. (Λήψη Οδηγιών). 

Διάρκεια: 6 ώρες

Ώρα προσέλευσης – Εγγραφές: 14:00

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 14:15 ακριβώς. 

Κάθε δύο ώρες, διάλειμμα 15 λεπτά. 

Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα.

Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα.

Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα.

Εισηγητής:

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Βασίλης Παπαδόπουλος,  διακεκριμένος sommelier και μέλος της Π.ΕΝ.Ο 

Βιογραφικό: 

O sommelier Βασίλης Παπαδόπουλος γεννημένος το 1978 στις Η.Π.Α., διαθέτει περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρίας στο οινικό χώρο. Επίσημο μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων έχει υπηρετήσει το κρασί με πολλούς και διαφορετικούς ρόλους – σάλα του εστιατορίου, wine bar, κάβα, σύμβουλος, εκπαιδευτικός, αρθρογράφος κ.α.   Διαβάστε περισσότερα

Δείτε επίσης :

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone
Close